Monivaiheinen tunnistatuminen (MFA, 2FA)

Miten saan käyttööni monivaiheisen tunnistatumisen?

Suosittelemme vahvasti monivaiheisen tunnistautumisen käyttöönottoa kaikille manageri- ja vähintään kaikille pääkäyttäjätunnuksille.

Monivaiheisen tunnistatumisen avulla voidaan estää yleensä jopa 95% tietomurroista, jotka johtuva heikoista salasanoista tai tietojenkalastelun avulla saaduista salasanatiedoista.

Spotilla käyttää Google Autheticator sovellusta (Applen kauppa ja Androidin kauppa ) kaksivaiheisen tunnistautumisen toteutuksessa.

1. Lataa sovellus puhelimeesi
  2. Kirjaudu spotillan käyttöliittymään selaimella (xxxx.spotilla.fi)
  3. Paina oikealta ylhäältä oma nimesi ja "Oma käyttäjäprofiili"
  4. Paina "Aktivoi monivaiheinen tunnistautuminen"
Toimi ruudulla olevien ohjeiden mukaan
  1. Skannaa QR koodi Google Authenticator sovelluksella
  2. Syötä koodi
  3. Tallenna varakoodit

Kun jatkossa kirjaudut Spotillaan, sinun pitää salasanan lisäksi kirjoittaa Authenticator sovelluksesta 6-numeroinen vaihtuva merkkisarja päästäksesi sisälle Spotillaan.