Käyttäjän poistaminen

Mitä teen kun työntekijä lopettaa? Miten poistan käyttäjätilin?

Käyttäjätiliä ei kannata poistaa vaan asettaa tunnuksen mobiilitunnus ja/tai manageritunnus "Ei käytössä"-tilaan. Näin käyttäjän historiatiedot säilyvät Spotillassa, mutta käyttöönne "vapautuu" yksi lisenssi.

käyttäjä ei käytössä

Jos kuitenkin haluatte kokonaan poistaa käyttäjän (eimerkiksi jos käyttäjä itse pyytää poistamaan käyttäjätunnuksen voi olla, että joudutte poistamaan sen GPDR asetuksen vuoksi.), pääkäyttäjä voi poistaa käyttäjän käyttäjähallinnasta -> Käyttäjälistaus. Taulukon oikeassa laidassa on punainen roskakori, tätä painamalla poistat ko rivillä olevan käyttäjätunnuksen.