Korjaavan kunnossapidon raportointi

Palvelupyyntöjen taulukkonäkymä, tallennetut näkymät ja vikakeikan läpimenoaika

Mikäli korjaavan kunnossapidon töiden hallinnointi ja seuranta toteutetaan organisaatiossanne palvelupyyntö-toiminnallisuudella Spotillassa, saat helpoiten raportoitua kaikki vikakorjaustyöt Palvelupyyntöjen taulukkonäkymässä.

  1. Töiden hallinta -> Palvelupyynnöt -> Taulukkonäkymä
  2. Valitse työjono (palvelupyyntölaji), jonka töitä haluat tarkastella (esimerkiksi "vikailmoitukset").

palvelupyynnöt työjonot

Voit järjestellä sarakkeet haluamaasi järjestykseen tarttumalla kursorilla siirrettävään sarakkeeseen ja raahaamalla sarakkeen haluamaasi paikkaan. Voit myös piilottaa turhat sarakkeet ja tuoda näkyviin tarvittavat sarakkeet. (Paina joko taulukkoikonia oikeassa reunassa tai klikkaa hiiren oikealla minkä tahansa sarakkeen otsikon kohdalla)

Jos haluatte seurata erilaisia aikoja vikailmoituksen avaamishetkestä siihen hetkeen kunnes palvelupyyntö on kuitattu valmiiksi, löytyy näillekin omat sarakkeensa taulukkonäkymässä.

läpimenoaika

Voit myös luoda ja käyttää tallennettuja näkymiä palvelupyyntöjen taulukkonäkymistä. Luomalla  tallennettuja näkymiä sellaisista näkymistä, jota tarkastelet usein , saat käyttöösi taulukkonäkymän asetukset napin painalluksella. Täältä lisää tallennettujen näkymien luomisesta ja käyttämisestä.

Graafiset raportit välilehdeltä voit saada graafisia raportteja. Aseta parametrit oikealla ja "Luo kaavio".

Voit luoda graafin esimerkiksi palvelupyyntöjen lukumäärästä / spotti. (Jos haluat vertailla, mille laitteille on avattu eniten palvelupyyntöjä.)

pp spoteittain

Voit luoda graafin siitä, kuinka paljon palvelupyyntöjä on kuitattu valmiiksi minäkin viikkona.

ppt kpl viikottain