Millaisen tagin valitsen?

NFC-tagityypin valinta (millaiseen ympäristöön mikin tagi sopii) ja mitä mikäkin tagityyppi kestää

Tagimallin valinta

Tagimallia valitessa on hyvä miettiä:

  1. millaista rasitusta tagiiin kohdistuu niissä laitteissa, mihin olitte ajatelleet tagin laittaa (hankausta? UV-säteitä? kemikaaleja yms? --> tagi kovaan rasitukseen)
  2. millaiselle pinnalle tagi kiinnitetään (tasainen, karhea, kupera.. -->tasaiselle ja suoralle pinnalle voi kiinnittää mitä vain, epätasaiselle pehmeämpi, taipuisampi perustagi parempi)
  3. voidaanko kiinnittää tarralla vai tarvitaanko jokin muu tapa? (ruuvi/nippuside?)
  4. minkä kokoinen laite on (Perustagit [jos pieni -> ota pieni tagi, jos koolla ei väliä, mieluummin isompi tarra])

Spotilla® perustagit (A- ja B-sarja)

Spotilla perustagit ovat tarralla kiinnitettäviä, monikäyttöisiä NFC‐Tageja. Nämä Tagit kestävät ulkoilmaa myös Suomen olosuhteissa ja jonkin verran fyysistä rasitusta.  Tagit ovat suojattu pölyltä ja suojattu roiskuvalta vedeltä. Tageja voidaan käyttää lähes kaikilla pinnoilla – myös metallisilla. Nämä tagit ovat taipuisia, joten voidaan kiinnittää jopa hieman kuperalle pinnalle. A- ja B-sarjalaisia on käytössä mm. konepajoilla, tehtaissa, ajoneuvoissa, kiinteistöissä -kuitenkin siten, että tarraan ei kohdistu juurikaan rasitusta. Käyttölämpötila -25C -> +70C, ei pitkäkestoista UV-suojaa (luokka IP54). 

a sarjalainenB sarjalainen

  

Tagien ulkoasua voidaan muokata toiveidenne mukaisesti.
Logot, värit ja painatukset määriteltävissä vapaasti. 

Spotilla® tagit kovaan rasitukseen (D- ja P-sarja)

Kovaan rasitukseen tarkoitetut Tagit kestävät lähes kaikkia olosuhteita, joissa Spotillaa voidaan hyödyntää. Kestää fyysistä rasitusta hyvin ja on pölytiivis sekä kestää jatkuvan upotuksen veteen -jopa meriveteen. Tagissa myös UV-suojaus. Kestää myös paremmin kuumuutta kuin A- ja B-sarjalainen. Kestää myös jonkin verran joitakin kemiallisia aineita (tarkemmat tiedot tagimallistossa).  P-sarjalainen on kovapintainen ja kiinnitetään tarralla suoralle ja tasaiselle pinnalle, D-sarjalainen joko tarralla tai ruuvilla tai bob-niitillä. Käyttölämpötila -25C ->+85C. (IP68)

p sarjalainen qr                       IP68 Round

Näidenkin tagien ulkoasua voidaan mukauttaa toiveidenne mukaisesti, mutta kovaan, ruuvilla kiinnitettävään D-sarjan tagiin ei voi saada QR-koodia. Logot, värit ja painatukset määriteltävissä vapaasti.

Spotilla® Metallikiinnitteinen sinetti (K‐sarja) erittäin kovaan rasitukseen 

Erittäin kovaa rasitusta kestävät metallikiinnitteiset tagit ovat pölytiiviitä sekä kestää jatkuvan upotuksen veteen -jopa meriveteen. Tagissa on UV-suojaus. Käytössä esimerkiksi betoniasemilla, rakennustyömailla ja muissa kohteissa, joissa tagiin kohdistuu erityisen kovaa fyysistä rasitusta esim iskuja tai kovaa hankausta. Käyttölämpötila: -25C-+50C (IP 68)

k-sarja