Mistä saan Spotilla käyttäjätunnukset?

Käyttäjätunnukset ja mobiilisovelluksen lataaminen

Saat käyttäjätunnukset sähköpostiisi Spotilla järjestelmästä, kun pääkäyttäjänne on luonut sinulle tunnukset. Mikäli sähköposti ei löydy saapuneet-kansiosta, tarkista myös roskapostikansio.

Samassa sähköpostissa, jossa sinulle toimitetaan käyttäjätunnukset mobiilisovellukseen on yleensä linkki Spotilla Android mobiilisovelluksen lataamiseen. Jos näin ei ole, et ole saanut viestiä tai jos jostain muusta syystä sinun tarvitsee etsiä Spotilla Android mobiilisovellus se löytyy Googlen sovelluskaupasta eli Play Kaupasta (Storesta) hakemalla "Spotilla". Asentaminen tapahtuu painamalla Asenna.

Jos et ole saanut käyttäjätunnuksia, ole yhteydessä oman organisaatiosi pääkäyttäjään.

HUOM! Muista sallia Spotillan käyttää laitteen sijaintia (älä paina Estä)!