Miten kirjaudun Spotilla mobiilisovellukseen?

Täältä ohjeet, jonka avulla voit kirjautua Spotilla sovellukseen

Kirjautuminen tapahtuu avaamalla Spotilla sovellus. Käyttäjätunnuksen, salasanan ja asiakkuustiedon ja luettavan QR-koodin saat sähköpostiisi, kun pääkäyttäjä luo sinulle mobiilitunnuksen. Jos et ole näitä vielä saanut, tarkasta ensin roskapostikansio ja tiedustele sitten asiaa oman organisaatiosi pääkäyttäjältä.

Avaa Spotilla sovellus ja paina vasemmasta alareunasta "Kirjadu QR-koodilla".

kirjaudu qr koodilla

Lue QR koodi sähköpostista, joka tuli Spotillasta tai vaihtoehtoisesti kirjaudu syöttäen käyttäjätunnus ja salasana manuaalisesti. Käyttäjätunnuksena toimii yleensä sähköpostiosoitteesi. "Asiakas" kenttään syötetään asiakkuustieto. Nämä tiedot tarvitsee syöttää vain ensimmäisellä kirjautumiskerralla sekä joskus esimerkiksi päivitysten asentamisen jälkeen.

HUOM! Salasana pitää vaihtaa ensimmäisellä kirjautumiskerralla. Salasanassa pitää olla vähintään:

- yksi iso kirjain JA

-yksi numero JA

-yksi erikoismerkki sekä

-yhteensä vähintään 8 merkkiä

Jos sama henkilö on sekä managerikäyttäjä että mobiilikäyttäjä, tulee hänelle tehdä oma tunnus molempia rooleja varten pääkäyttäjän toimesta. Tämä on palvelun tietoturvallisuuteen liittyvä ominaisuus

Jos käyttäjällä on sekä managerikäyttäjätunnus että mobiilitunnus voi hän kirjautua myös kirjautumalle ensin hallintaportaaliin ja lukemalla sieltä QR-koodin:

1. kirjaudu manageritunnuksilla hallintaportaaliin
  2. mene siellä omaan käyttäjäprofiiliin (oikea yläkulma)
  3. paina "Luo QR koodi".
  4. Avaa sitten Spotilla sovellus mobiililaitteessasi, klikkaa "Kirjaudu QR-koodilla" ja lue  mobiililaitteellasi QR-koodi, jonka juuri loit hallintaportaalissa.