Miten saan listattua laitteet tai osia laiterekisteristä?

Laitelistaukset, taulukkonäkymät ja tietojen suodattaminen

Taulukkonäkymien avulla pystyt tarkastelemaan spoteista, tehtävistä, palvelupyynnöistä,  viesteistä, muistutuksista, kustannuksista ja varauksista juuri sellaisia listauksia kuin haluat . Voit suodattaa taulukkonäkymiä esimerkiksi kansio kerrallaan, aikaperusteisesti, viesti-/palvelupyyntötyypeittäin tai vaikkapa toiminnon status perusteisesti. Voit käyttää yhtä tai useampaa suodatinta kerrallaan. (Voit siis esimerkiksi listata kaikki "Kiinteistö"-kansion sisältämien spottien valmiit tehtävät, jotka olivat osoitettu vastuutaholle "Huolto" tai kaikki "Vikailmoitus"-tyyppiset palvelupyynnöt tammikuulta).

Jokaisella toiminnolla on suurinpiirtein samankaltaiset suodatusvaihtoehdot.

Spottien listaus

Voit suodattaa ja listata spotit esimerkiksi kansioittain, jos vaikka haluat listata kaikki X osaston laitteet (edellyttäen, että kansiopuu on rakennettu osastoittain). Voit myös listata laitteet laitekorteittain:

  1. Mene Kohteet ja laitteet --> Kohteet, laitteet, kalusto
  2. Taulukkonäkymässä valitse "listaa laitekortin mukaan"-välilehti
  3. Valitse laitekortti alasvetovalikosta ["Valitse ensin laitekortti] )

Voit myös suodattaa ja hakea minkä tahansa laitekortin arvon perusteella, esim sarjanumeron.

  1. Mene Kohteet ja laitteet -> Kohteet, laitteet, kalusto
  2. Voit suodattaa joko oletusnäkymässä tai listata ensin esim laitekortin mukaan (kts yllä) ja sitten kirjoittaa haluamaasi hakukenttään haettava data.

haku laiterekisteristä

Jos haet usein tietynlaisia listauksia, suosittelemme tallentamaan valmiita näkymiä, joiden avulla saat palautettua aina samanlaisen listauksen, oikeine sarakkeineen, oikeassa järjestyksessä. Täältä lisää tallennettujen näkymien luomisesta.