Spotilla - Netvisor integraatio

Miten Netvisor integraatio toimii

Perustiedot

Netvisor integraation tarkoituksena on automatisoida myyntilaskujen luonti. Kun Spotillassa luodaan asiakkailta laskutettavia töitä, siirretään ne uusiksi myyntilaskuiksi Netvisoriin tuote- ja asiakastietojen kanssa. Laskun tarkastaminen, hyväksyntä ja lähettäminen tapahtuu Netvisorissa (ei tapahdu automaattisesti). 

Integraatio on yhdensuuntainen eli tietoa siirretään vain Spotillasta Netvisoriin. Siirrettäviä tietoja ovat:

 • Asiakastiedot
 • Tuotetiedot
 • Tehtävät (siirtyvät uusiksi myyntilaskuisi)


Asiakas voi määritellä, siirretäänkö kaikki tehdyt tehtävät, vai pelkästään sellaiset tehtävät, joihin on kirjattu laskutustieto (tilausnumero). 

Spotilla siirtää jatkuvasti, ilman asiakkaalta vaadittavia toimenpiteitä kaikki uudet Spotillan tuote- ja asiakasrekisteriin lisätyt tuotteet ja asiakkaat Netvisoriin. 

Kun Spotilla luo uuden myyntitositteen Netvisoriin, kytketään tositteelle luodut tuote- ja asiakastiedot. 

 • Vain sellaiset tehtävät siirretään integraatiossa, joilla on tarpeelliset asiakastiedot olemassa
 • Pakolliset asiakastiedot myyntilaskujen luomiseen ovat
  • Yrityksellä on oltava nimi
  • Yrityksellä on oltava Y-Tunnus (muoto: 1234567-8)

Asiakkaiden taloushallinnon tarvitsemat tiedot, kuten näiden usein muuttuvat laskutus, osoite tai maksuehdotiedot tulee ylläpitää Netvisorissa. Spotilla ei päivitä näitä tietoja Netvisoriin. Spotillaan luodut asiakkaat luodaan yhden kerran tietoineen Netvisoriin, jonka jälkeen taloushallinnon tarvitsemat asiakkaiden laskutustiedot ylläpidetään Netvisorissa. 

Tuotteiden laskutuksessa käytetyt tuoterekisteritiedot, eli esimerkiksi asiakaskohtaiset hinnoittelut, alennukset ja muut tuotteiden tiedot jotka vaikuttavat niiden laskutukseen, ylläpidetään Netvisorissa. Spotilla ei päivitä näitä tietoja netvisoriin. Spotillaan luodut tuotteet siirretään yhden kerran tietoineen Netvisoriin, jonka jälkeen taloushallinnon tarvitsemat asiakkaiden laskutustiedot ylläpidetään Netvisorissa. 


Integraatiossa kaikki tiedot siirretään 30min välein 24/7 periaatteella, ilman että asiakkaan tarvitsee tehdä mitään toimenpiteitä. 

Käyttöönotto


Netvisor-integraatiosta laskutetaan sopimushinnaston mukainen hinta. 


Jos haluat integraation käyttöön, ole yhteydessä helpdesk@spotilla.com

 • Sinun tulee luoda API-avain Netvisor ympäristöön ja toimittaa sen tiedot (katso ohje) helpdesk@spotilla.com osoitteeseen
 • Spotillan pääkäyttäjä kytkee integraation päälle Asetukset -> Integraatiot valikossa