Palvelupyyntöjen julkiset lomakkeet

Ilmoitusten kerääminen julkisten lomakkeiden avulla ja julkisten lomakkeiden määrittäminen

Spotillaan voidaan määritellä rajaton määrä erilaisia lomakkeita erilaisten ilmoitusten keräämiseen. Julkisia lomakkeita voidaan käyttää silloinkin, kun käyttäjällä ei ole Spotilla tunnuksia järjestelmäänne.

Peruslomake on osoitteessa yritys.spotilla.fi/tiketti . Tähän lomakkeeseen ei listata ympäristössänne olevia laitteita ja tämä on näkyvillä ihan kaikille, ketkä vain menevät ko nettiosoitteeseen. Se, mitkä kaikki palvelupyynnöt näkyvät tällä lomakkeella, määritetään kullakin palvelupyyntölajilla.
Tämän lisäksi Spotillaan voidaan luoda omia julkisia lomakkeita, joihin voidaan:

  • listata halutut laitteet (spotit), jotta ilmoittaja voi valita, mihin laitteeseen ilmoitus liittyy
  • lomak(k)e(et) voidaan "piilottaa" salasanan taakse. 

Omat lomakkeet luodaan pääkäyttäjän toimesta palvelupyyntöasetuksissa "Julkiset lomakkeet"-välilehdellä. 

Kun pääkäyttäjä tekee uuden lomakkeen ja antaa sille osoitteen, osoitteen polku on muotoa: 
https://asiakas.spotilla.fi/tiketti/osoite-joka-annettiin-kenttään. 

Osoite on pelkästään loppuosa ylläolevasta koko internet-osoittesta. Siten lomakkeen "Osoite"-kenttään kirjoitetaan esimerkiksi vain "vikailmoitus" tai "kuopio-vikailmoitus".


uusi julkinen lomake salasana

Julkisella lomakkeella näkyvä kenttä "Kohteen tagin pintanumero" mahdollistaa toiminnon, jossa käyttäjä, jolla ei ole pääsyä Spotillan tietoihin, pystyy linkittämään ilmoituksen laitteeseen (spottiin), antamalla siihen kiinnitetyn tagin pintanumeron. Kentän täyttäminen ei ole pakollista. Palvelupyyntö linkittyy Spottiin vain, jos pintanumero täsmää Spotillassa olevaan tagiin ja tagi on kiinnitetty johonkin Spottiin