Miksei vikailmoitukset näy huoltomiehillä?

Palvelupyyntöasetukset ja sen määrittäminen, kenen työjonossa mikäkin palvelupyyntölaji kuuluu näkyä

Palvelupyyntöasetuksissa määritellään, missä (mobiilisovellus ja/vai hallintaportaali) ja millä roolilla kukin palvelupyyntö kuuluu näkyä. Työjono on määriteltävä jokaiselle palvelupyyntölajille erikseen.  

Mene Palvelupyynnöt -> Palvelupyyntöasetukset

pp valikko
Tältä sivulta näet yhdellä silmäyksellä, miten on määritelty, että eri palvelupyyntölajit teillä ohjautuvat (eli mihin laitteeseen mobiili/hallintaportaali ja kenen/minkä roolin työjonoon).

palvelupyyntöjen työjonot

"Managerirooli" määrittää se, millä roolilla palvelupyyntö näkyy hallintaportaalissa ja "Vastuusuorittajarooli" määrittää sen, millä roolilla se näkyy mobiilisovelluksessa.


Yllä olevassa esimerkissä

  1. "Vikailmoitus Kalliola tuotantolaitos" palvelupyynnöt tulevat näkyviin ainoastaan Työnjohto -roolin käyttäjille hallintaportaaliin (ja työnjohdon tulee jakaa työ eli määrittää vastuurooli palvelupyynnöltä, mikäli se halutaan näkymään mobiiliin), kun taas
  2. "Vikailmoitus vikakoodilla"-tyyppinen palvelupyyntö tulee näkyviin ainoastaan "Huoltomiehet"-nimiseen rooliin liitettyjen käyttäjien mobiilisovellukseen.
  3. "Lämpötilahälytys" sen sijaan näkyy sekä Työnjohdolla halllintaportaalissa että Huoltomiehillä mobiilissa.

    Täältä lisää palvelupyyntöjen ja työjonojen määrityksistä.


palvelupyyntöasetukset työjonot

"Työnjohto" kohta määrittää sen, minkä roolin käyttäjillä palvelupyyntö näkyy hallintaportaalissa. "Vastuusuorittajarooli" määrittää sen, minkä roolin käyttäjillä palvelupyyntö näkyy mobiilisovelluksessa. (Nämä määritellään itse palvelupyynnöllä, klikkaa ko palvelupyyntölaji auki ja määritä tarvittavat roolit Työnjohto ja/tai Vastuusuorittajarooli kohtaan)

Ylläolevassa esimerkissä kun "Vikailmoitus"-tyyppinen palvelupyyntö avataan, se tulee samantien näkyviin "Käynnissä"-tilassa sekä "Työnjohto vastuu" roolin käyttäjille hallintaportaaliin että "Huolto vastuu" roolin käyttäjille mobiilisovellukseen.

Lähtökohtaisesti "Turvallisuusilmoitus"-tyyppiset palvelupyynnöt näkyvät ainoastaan hallintaportaalissa "Työturvallisuuspäällikkö" rooliin kuuluvilla käyttäjillä -ellei pääkäyttäjä ole määrittänyt palvelupyyntöasetuksissa, että myös palvelupyynnöt, joiden tila on "Avoin" näkyy mobiilissa (palvelupyyntösivulla, "Avoimet"-välilehdellä).
avoime pp mobiilissa

Kehitysidea ei näy kellään (paitsi pääkäyttäjätunnuksilla).

"Palvelupyyntö kiinteistö" näkyy mobiilisovelluksessa ainoastaan "Huolto vastuu" roolin käyttäjillä.