Unohtuiko salasana? Miten vaihdan käyttäjän salasanan tai sähköpostin?

Unohtuiko salasana? Entä jos käyttäjän salasananvaihto ei toimi tai tämän sähköpostiosoite on väärä?

Jos käyttäjälle on luotu käyttäjätili, tämä voi itse palauttaa salasanan sekä kirjautumisosoitteessa (asiakas.spotilla.fi) tai mobiilisovelluksen kirjautumissivulla. Salasanan palautuslinkki lähtee käyttäjälle sähköpostissa. 

Managerikäyttäjän salasanan resetointi

unohtunut salasana

Mobiilikäyttäjän salasanan resetointi:
palauta salasana-1

 

Mikäli kyseessä on pääkäyttäjätunnus (spotilla-admin@yritys.fi tms), jonka salasana unohtunut, ota yhteyttä helpdesk@spotilla.com


Jos käyttäjän sähköpostiosoite on väärä
, ainut tapa korjata asia on pääkäyttäjän toimesta tehty käyttäjätilin muokkaaminen. 

käyttäjälistaus

  1. Kirjaudu sisään Spotilla palveluun pääkäyttäjätunnuksilla
  2. Paina Käyttäjälistaus (kts kuva yllä)
  3. Avaa ko. käyttäjän käyttäjätili klikkaamalla käyttäjän nimeä käyttäjälistauksessa
  4. Vaihda sähköpostiosoite oikeaksi/luo uusi salasana joko manuaalisesti (muista riittävän turvallisen salasanan säännöt) tai painamalla "Satunnaisgeneroi salasana" ja paina "Päivitä muutokset ja lähetä kirjautumistiedot käyttäjälle"
  5. Tämän jälkeen käyttäjä voi kirjautua sisään oikealla sähköpostilla, edellyttäen että tämä tietää salasanansa. Jos myös salasana tulee vaihtaa, voi vaihtaa samassa näkymässä salasanan sekä mobiilisovellukseen että selainympäristöön.
  6. Jos käytössä ns. dummy sähköposti eli ei-käytössä oleva sähköposti, niin muista lähettää käyttäjille tieto siitä, että sähköpostiosoite on vaihdettu ja salasana vaihdettu (jos vaihdettiin). Ohjeista käyttäjää vaihtamaan salasana uuteen ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.

    Muistuta salasana vaatimuksista (vähintään 8 merkkiä, vähintään 1 ISO kirjain, vähintään 1 erikoismerkki ja vähintään 1 numero)!