Tagien tuonti Spotillaan excelistä

Kuinka tagit tuodaan Spotillaan

Kun ostat meiltä tagit palveluna, toimitamme teille "avaimet käteen" periaatteella tagit, jotka on valmiiksi koodattu ja viety Spotillaan.

Jos kuitenkin haluatte käyttää omia tagejanne tai muita yksilöiviä merkkaustapoja esim QR-koodia tms. tagien tuonti Spotillaan tapahtuu pääkäyttäjän toimesta.

1. Valmistele ensin excel, jossa kaksi saraketta: A = sisäinen koodi B= pintanumero
  2. Kohteet ja laitteet -> Tagit
  3. "Tuo uusia tageja"
  4. Kopioi ja liitä tagien tiedot klikkaamalla kerran ensimmäiseen soluun

Voit keksiä sisäisen koodin, samoin kuin pintanumeron, mutta niiden täytyy olla yksilöllisiä eli yhdelläkään "Tagilla" ei voi olla samaa numeroa.