Miten poistan tagin spotilta?

Tagin poistaminen spotilta

Spottiin liitettyä tagia ei voi poistaa mobiilissa -ainoastaan vaihtaa toiseen.
Se tapahtuu seuraavasti:  avaa spotin tiedot -> klikkaa tagin pintanumeroa -> valitse alasvetovallikosta uusi tagi pintanumeron perusteella -> Tallenna.

Tagin liitos spottiin voidaan kuitenkin peruuttaa kokonaan hallintaportaalista.
Avaa spotti. Tagi kohdassa avaa alasvetovalikko, valitse joko tyhjä rivi tai valitse uusi tagi liitosta varten.