Tehtävän käsittely ja kuittaaminen hallintaportaalissa

Näin käsittelet ja kuittaat työn

Työnjohto (tai muu käyttäjä managerikäyttöoikeudella) voi käsitellä ja kuitata tehtäviä hallintaportaalissa.

Helpoiten se käy tehtävien Kanban näkymällä, mutta voit avata tehtävän mitä kautta tahansa käsiteltäväksi (spotilta, tehtävien taulukkonäkymästä, kalenterinäkymästä klikkaamalla tehtävän nimeä).

Managerikäyttäjä voi siirtää avoimen tehtävän käynnissä tilaan avaamalla tehtävän ja painamalla "Vastuutaho aloittaa käsittelyn" tai raahaamalla tehtävän avoinna tilasta Käynnissä tilaan (drag-and-drop).

työn vastuuttaminen

Mikäli tehtävä on vastuutettu yksittäiselle käyttäjätunnukselle, ei tarvitse tehdä muuta, mutta jos tehtävä on vastuutettu vastuuroolille, tulee managerikäyttäjän määrittää työn aloittanut käyttäjä.

valitse tehtävän suorittaja

Jos tehtävä on vastuutettu jollekin käyttäjälle, joka ei jostain syystä voikaan suorittaa työtä loppuun vaan se pitää delegoida kolleegalle, niin managerikäyttäjä voi myös palauttaa tehtävän avoinna tilaan "Palauta avoimeksi"-napista.
palauta avoimeksi

Mikäli tehtävään liittyy tehtävälomake, tulee sen kaikki osiot merkitä valmiiksi ennenkuin koko tehtävän voi kuitata valmiiksi.

Tehtävälomakkeen löydät kolmen pisteen takaa: -> Tehtävälomake

Mikäli tehtävälle on tehtävää luotaessa määritetty "Tarkastuksessa" tila, managerikäyttäjän täytyy kuitata tehtävä valmiiksi hallintaportaalissa.