Tehtävän tarkastustila

Kuinka työnjohto kuittaa tehtävän tarkastuksesta valmiiksi

Kun tehtävälle on tehtävää luotaessa määritetty "Tarkastuksessa"-tila, se tarkoittaa, että vaikka tehtävä kuitataan valmiiksi mobiilissa, tehtävän tila ei muutu "Valmis"-tilaan vaan se menee "Tarkastuksessa"-tilaan.

tarkastustila

Tätä ominaisuutta voi hyödyntää esimerkiksi silloin, kun työnjohto haluaa tarkastaa vaikkapa jonkin tehtävälomakkeen sisällön (datan oikeellisuuden/oikeinkirjoituksen) ennenkuin siitä muodostetaan asiakkaalle menevä raportti.
Työnjohto voi vielä tässä vaiheessa muokata dataa, joka tulostuu pdf-raportille.

tarkastuksessa kanban

Työnjohdon (tai muun managerirooliin kuuluvan) tulee tarkastaa ja kuitata tehtävä, managerikäyttäjä (jolla oikeudet), voi kommentoida tehtävälomakkeen tietoja ja voi muuttaa suorituspäivää. 

Kuittaa tarkastettava tehtävä näin:

1. avaa tehtävä
2. avaa "Tarkistuskommentit"-välilehti:
tarkistuskommentit ovat pakolliset! (HUOM! Tarkistuskommentit -EI Suorituskommentit!!!)tarkastuskommentti

3. Kirjaa tarkistuskommentti ja paina "Lisää tarkistuskommentti
4. Voit tarvittaessa asettaa myös todellisen suorituspäivän (kun suorituspäivä on eri kuin se, milloin tarkastettu) (Tallenna)

tarkastuskommentit

5. Mikäli haluat lähettää PDF-raportin sähköpostiin, mene vielä "Tehtävälomake"-välilehdelle ja laita täppä ruutuun "Luo PDF" ja määritä sähköpostiosoite, johon haluat raportin lähetettävän.

Voit lähettää PDF-raportin tarvittaessa useampiin osoitteisiin. Erota osoitteet puolipilkulla tai pilkulla.pdf raportin lähetys-1

6. Lopuksi: paina "Merkitse valmiiksi"
(Jos nappi ei ole tullut vihreäksi, tarkista, että olet lisännyt tarkistuskommentit!?)