Tehtävien kalenterinäkymä

Tässä artikkelissa neuvotaan, miten saat ennakkohuollon työt näkymään kalenterinäkymässä

Tehtäviä voidaan tarkastella myös kalenterinäkymässä:

  1. Mene Tehtävät -> Kalenterinäkymä
  2. Valitse millaista ajanjaksoa haluat tarkastella. Näyttötapa valitaan oikealta ylhäältä. Kalenterinäkymä välilehdellä voit tarkastella tehtäviä kalenterissa joko päivä-, viikko-, kuukausi- tai vuositasolla. Voit listata myös tulevat tehtävät.
  3. Voit suodattaa näkymää myös vastuuroolin mukaan (vasemmalta alhaalta) ja tarkastella esimerkiksi vain yhden vastuuroolin töitä.


tehtävien kalenterinäkymä hp1Tarkemman kalenterinäkymän tehtäville saat, kun määrität tehtävälle alku- ja loppuajan.
tehtävän aloitus ja lopetusaika
Jos esim on suunniteltu, että joku tietty työ aloitetaan klo 10 aamupäivällä ja kestää klo 12:00 saakka, niin aseta tehtävälle alku- ja loppuaika, niin aika piirtyy kalenteriin varattuna tälle ajanjaksolle. (Mikäli alku- ja loppuaikaa ei tehtävälle aseteta, on oletuksena tehtävän kesto 8-9, 1 h. Kaikki tehtävät, joille ei ole määritelty muuta alku-/loppumisaikaa,  näkyy tuolla samalla ajankohdalla kalenterissa.)

tehtävien kalenterinäkymä

Oheisessa esimerkissä viikkokierroksen alku ja loppu on saman päivän aikana.  Tuotantolinja 2 päivittäistehtävät on sen sijaan merkitty kestämään kaksi päivää eli aloitus 4.3 ja lopetus 5.3.

Viemällä kursorin tehtävän päälle, näet, missä kansiossa ko tehtävään liittyvä spotti on. Kun klikkaat tehtävää, saat tehtävän tarkemmat tiedot oikeaan reunaan.

tehtävät kalenterinäkymä