Miten näen tehdyt tehtävät ja niiden suorittajat?

Tehtävien listaaminen ("raportointi") ja suodattaminen, taulukkonäkymät ja taulukkonäkymien suodattaminen hallintaportaalissa

Voit tarkastella erilaisia taulukkonäkymiä esimerkiksi tehtävän/palvelupyynnön tilan mukaan, aikaperusteisesti, kansioittain tai vaikkapa kansio tai jopa spotti kerrallaan. Voit listata viestejä viestityypeittäin tai listata kustannukset.

  1. Mene "Töiden hallinta" -> Tehtävät -> Tehtävät. 
  2. Klikkaa sitten taulukkonäkymä välilehdelle.

Seuraavassa esimerkissä käydään läpi tehtävien taulukkonäkymän suodattamista, mutta suodatus mahdollisuudet ovat hyvin samankaltaiset mm. palvelupyynnöillä ja viesteillä.
 Voit käyttää yhtä tai useampaa suodatinta taulukkonäkymän muodostamisessa.

Esimerkiksi halutaan saada tietää, kuka on suorittanut tehtävän, joka on kuitattu valmiiksi välillä huhti-kesäkuun 2020 .

Tehtävien taulukkonäkymässä klikkaa "Tila" sarakkeen alla olevaa hakukenttää ja valitse sitten ne tehtävän tila(t), mitä haluat tarkastella. Tässä esimerkissä halutaan listata taulukkonäkymään kaikki tehtävät, jotka ovat tilassa "Valmis" eli klikkaa vihreää väkästä.

Sitten klikkaa "Valmistumisaika" sarakkeen alla olevaa hakukenttää, niin aukeaa kalenterinäkymä. Määritä haun ensimmäinen ja viimeinen päivä klikkaamalla kalenterista. (Mikäli taulukossasi ei ole "valmistumisaika" saraketta, voit hakea haluamasi sarakkeet taulukkoon klikkaamalla pientä taulukon ikonia oikeassa reunassa [roskakorin oikealla puolella] ja valitsemalla alasvetovalikosta haluamasi sarakkeet)

HubSpot Video

 

Voit halutessasi ajaa suodattamasi taulukkonäkymän tiedot exceliin painamalla oikeasta yläreunasta "Vie taulukkonäkymä"

Voit myös tallentaa luomiasi taulukkonäkymiä. Katso täältä lisää tallennettujen näkymien luomisesta.