Tehtävien taulukkonäkymä ja töiden raportointi

Tehtävät sivulla Kanban taulu on enemmänkin päivittäisen työnjohtamisen työkalu, mutta taulukkonäkymää kannattaa hyödyntää raportoinnissa ja suurempien kokonaisuuksien hahmottamisessa.

Tehtävien taulukkonäkymään (Töiden hallinta -> Tehtävät -> Taulukkonäkymät-välilehti) ladataan kaikki Spotillassa olevat tehtävät. Oletusarvoisesti taulukossa näytetään avoimet, myöhässä ja käynnissä olevat työt, paitsi jos organisaationne pääkäyttäjä on luonut globaalin tallennetun oletusnäkymän. (Täältä lisää tallennettujen näkymien luomisesta) 

Voit suodattaa tehtäviä näkyviin taulukkoon hyvin monipuolisesti: minkä tahansa sarakkeen datan avulla: esimerkiksi tehtävän tilan (statuksen), spotin, kansion, vastuusuorittajan, tehtävän nimen perusteella..

Eri sarakkeita voidaan piilottaa ja tuoda näkyviin taulukkoon klikkaamalla minkä tahansa sarakkeen otsikon kohdalla hiiren oikeaa nappia TAI klikkaamalla taulukkoikonia taulukon oikeassa reunassa. Sarakkeiden järjestystä voidaan muuttaa tarttumalla sarakkeeseen pitämällä hiiren vasen pohjassa ja raahaamalla haluttuun kohtaan. Kun on saatu muokattua taulukko sellaiseksi kuin halutaan voidaan taulukko tuoda exceliin painamalla vihreästä napista "Vie taulukkonäkymä". Jos kyseessä on sellainen taulukko, mitä tarkastelet usein (esimerkiksi jokin kuukausiraportti, missä raportoidaan kaikki valmiit työt, jotka X työntekijä on suorittanut), kannattaa luoda tallennettu näkymä, jolloin kyseinen taulukko voidaan palauttaa nappia painamalla. Katso seuraava video talukkonäkymän muokkaamisesta ja tallennetun näkymän luomisesta.

Video taulukkonäkymän muokkaamisesta ja tallennetun näkymän luomisesta

Katso tältä videolta kuinka suodatat ja järjestät taulukkonäkymää, kuinka luot tallennetun näkymän ja kuinka käytät sitä

HubSpot Video