Tuotteiden varastosaldojen hallinta

Miten inventoit tuotteet excel-tuonnilla

Voit excelin avulla päivittää useamman tuotteen varastosaldoja kerralla.

1. Tuo ensin Tuotteet-sivun Tuotteet-välilehdellä tuotteiden taulukkonäkymä exceliin painamalla "Vie taulukko excel  tuontia"
  2. Avaa excel
  3. Täytä varasto, varastopaikka ja Tuotteiden lukumäärä (yhteensä) excelin sarakkeisiin AC, AD ja AE. Tallenna excel koneellesi.
    HUOMAA, että varasto ja varastopaikka täytyy olla kirjoitettuna JUURI SAMALLA TAVALLA Spotillassa ja excelissä.
  4. Paina Spotillassa Tuotteet-välilehdellä "Tuo excelistä"
  5. Paina "Valitse excel" ja hae päivitetty excel koneelta. Tarkasta esikatselusta, että olet tuomassa oikeita asioita. Jos näyttää oikealta, paina "Tallenna"

Katso tästä lyhyt video siitä, kuinka saldojen päivittäminen excelin avulla tapahtuu. Excelin avulla päivittäminen on järkevää silloin, kun päivitetään useamman eri tuotteen saldoja.

HubSpot Video

Mikäli päivität vain yhden tuotteen saldoa, tapahtuu sen helpoimmin Varastot -> Varastosaldot välilehdeltä -> Inventointi-toiminnolla.