Tuotteiden varastosaldojen hallinta

Miten inventoit tuotteet excel-tuonnilla

Voit excelin avulla päivittää useamman tuotteen varastosaldoja kerralla.

1. Tuo ensin Tuotteet-sivun Tuotteet-välilehdellä tuotteiden taulukkonäkymä exceliin painamalla "Vie taulukko excel  tuontia"
  2. Avaa excel
  3. Täytä varasto, varastopaikka ja Tuotteiden lukumäärä (yhteensä) excelin sarakkeisiin R, S ja T. Tallenna excel koneellesi.
    HUOMAA, että varasto ja varastopaikka täytyy olla kirjoitettuna JUURI SAMALLA TAVALLA Spotillassa ja excelissä.
  4. Paina Spotillassa Tuotteet-välilehdellä "Tuo excelistä"
  5. Paina "Valitse excel" ja hae päivitetty excel koneelta. Tarkasta esikatselusta, että olet tuomassa oikeita asioita. Jos näyttää oikealta, paina "Tallenna"