Mikä on varauskohde ja mihin sitä käytetään?

Miksi käyttäisin varauskohteita?

VARAUSKOHTEET ELI PROJEKTIT, ASIAKKAAT TAI KOHTEET

Varauskohteet ovat tapa hallita ja ryhmitellä varauksia. Varaukset voidaan kohdistaa varauskohteeseen, eli voidaan tarkastella, mitkä laitteet on varattu tiettyyn kohteeseen (esimerkiksi työmaalle, asiakkaalle, projektiin, tapahtumaan, jne.).

 1. Varauskohteet perustetaan Varauskohteet-sivulta.
 2. Paina ruudun oikeasta ylänurkasta +Luo uusi varauskohde -painiketta.
  1. Anna varauskohteelle nimi. Kannattaa pyrkiä noudattamaan samaa kaavaa kaikissa varauskohteissa. Kuvaus-kenttään voi syöttää tarkemmat tiedot varauskohteesta.
  2. Omistaja -alasvetovalikosta voidaan valita kohteelle omistajaksi Spotilla-käyttäjä, joka esimerkiksi vastaa kohteen tietojen päivittämisestä, asiakkuudesta tai muusta vastaavasta.
  3. Katuosoite, postinumero, kaupunki, kunta ja maa -kenttiin voidaan syöttää kohteen osoite- ja sijaintitiedot.
  4. Kohdetunniste -kenttiä voi käyttää yhdistämään varauskohteet yrityksen sisäisiin koodeihin, tunnisteisiin, työmaanumeroihin tai vastaaviin.
 3. Lopuksi painetaan "Luo uusi varauskohde". Tämän jälkeen varauskohde on käytettävissä varauksia tehdessä.

Varauskohde on joko "käytössä" tai "ei käytössä". Vai niille kohteille, jotka ovat "käytössä" voidaan kohdistaa uusia varauksia. 

Käyttäjän oikeus hallinnoida varauskohteita määritellään käyttäjäroolin avulla. Käyttäjäroolilla voi olla oikeus katsella, muokata tai luoda uusia varauskohteita.