Voinko saada herätteen myöhässä olevasta tai tulevasta tehtävästä?

Sähköpostiherätteet

Jos haluat, että Spotilla lähettää sähköpostiherätteen myöhässä olevasta tai esimerkiksi viikon päästä aikataulutetusta tehtävästä, tämä on mahdollista.

Spotillan pääkäyttäjä määrittelee järjestelmässä käytettävät erilaiset sähköpostiherätteet. Tämän jälkeen käyttäjät saavat herätteitä määrittelyn mukaisesti.

Täältä lisää sähköpostiherätteistä ja niiden luomisesta.

Android-sovellukseen tulee myös push-notifikaatiot tehtävistä, ellei käyttäjä poista itse tätä toimintoa mobiilisovelluksen asetuksista.